Minkälainen on autoharrastajan unelmakoti?

Tarkastellaan tällä kertaa hieman lähemmin aihetta autonharrastajan unelmakodista. Mitä ajoneuvoharrastajan kodista löytyy? Autoaiheisia tauluja, auto- tai moottoripyöräaiheista tapettia, samaan kategoriaan kuuluvia patsaita, ryijyjä ja mattoja. Ja vielä muuten, kuten autoharrastajan omia nimikkolautasia- ja mukeja, autoiluaiheisia kirjoja- ja musiikkia, autoiluun sopivia vuodevaatteita ja usko tai älä jopa ajoneuvoaiheisia verhoja.

Tiesitkö, että autoilun harrastaja on autoharrastaja myös unissaan. Oikeanlainen kodin sisustus on siksi monen ajoneuvoharrastajan mielestä todella tärkeää, joten myös makuuhuoneen tapetti voi kuvastaa rakasta harrastusta. “Oikeanlainen” on tapetti, jossa ajoneuvoharrastaja ajaa avoautolla kuutamossa hempeä kumppani vierellään tai itsesuunniteltu ja laadukkaalle kuitukankaalle painettu makuuhuoneen tapetti, jota katsoessaan saa hyvät autoiluun liittyvät unet.

Aito miesluola vai lämminhenkinen koti?

Yksin asuvilla mies- tai naishenkilöillä kodista saattaa joskus tulla paikka, jossa säilytetään tai jossa on esillä kaikkea autoiluun liittyvää. Mies- tai naisluola on paikka, jossa viihdytään ajoneuvojen parissa, tehdään remppaa tai tuunausta ajoneuvoihin. Joskus kutsutaan paikalle myös ystävät ja ylpeänä esitellään perheen parasta komistusta, eli autoa. Ystävät voivat paikan päällä ihailla ja halutessaan antaa vaikka lisää vinkkejä mies- tai naisluolan sisustamiseen.

Kotona voidaan autoilun parissa viihtyä myös esimerkiksi leffojen tai tietokoneen parissa. Tietokoneella voidaan suunnitella minkälainen olisi nykyaikainen autoharrastajan koti, jossa esineet kertoisivat omistajansa rakkaasta harrastuksesta.

Pienoismalleja kodissa ja autotallissa

Autojen pienoismallit ovat erittäin suosittuja monien autoharrastajien mielestä. Pienoismalleja löytyy henkilöautoista kuorma-autoihin ja ralliautoista formuloihin. Pienoismallit sijaitsevat kotona tärkeillä paikoilla kuten kirjahyllyjen ja lipastojen päällä, pöydillä ja tv:n lähellä.

Jotkin autoilijat keräävät myös autoiluun liittyviä pehmoleluja, jotka toimivat hyvänä unikaverina autoiluun sopivien makuuhuoneen verhojen lisäksi. Nykyään ajoneuvon tai ajoneuvojen lisäksi voi harrastaa myös vaikkapa RC-autoilua.

Kauko-ohjattavia värikkäitä RC-autoja löytyy monissa merkeissä ja malleissa. RC-autoilu on monien vaarien, isien ja poikien yhteinen harrastus ja kyseisistä ajoneuvoista löytyy myös näyttäviä julisteita seinille laitettaviksi.

Joten miten olisi vaikkapa huippunopea off-road auto tai lähes täysikokoinen aito neliveto? Autoilevan perheen suosikkeja molemmat. Tiesitkö, että autoilu- ja MP -harrastus on viime vuosina lisääntynyt huimaa vauhtia, joten ethän ihmettele jos yhä useamman harrastajan kaapeista löytyykin vaatetavaran sijasta kaikkea autoiluun liittyvää. Joko autokärpänen on ehtinyt puraista myös sinua? Jos on, niin olet tullut maailmanlaajuisesti lukemattomien autoilunharrastajien joukkoon, joilla autoharrastus näkyy myös komeasti kodin sisustuksessa.