Vuonna 2023 markkinoille tulevat autot

Jokaisen vuoden lopussa automerkit tuovat julkisuuteen tietoa siitä, millaisia malleja on odotettavissa seuraavalle vuodelle. Varsinkin suomalaisten suosiossa olevat automerkit ovat seuratuimpia merkkejä. Niiden uutuuksia odotetaan aina erityisen innokkaasti. Vuodelle 2023 on luvassa sen verran erikoisuuksia, että suurin osa uusista automalleista on saatavana myös täyssähköisinä.

Luvassa ensi vuodelle on siis tunnettuja merkkejä, mutta näiden lisäksi joukossa on myös täysin uusia merkkejä. Yksi tällaisista uusista merkeistä on kiinalainen valmistaja Great Wall Motor, jonka uusin malli on Ora Funky Cat. Kyseessä on niin iso auto, että esimerkiksi suuret tavarat, kuten lintuhäkki tai muut lemmikkieläintarvikkeet sopivat kyytiin hyvin. Lintuhäkki vie paljon tilaa, mutta tämän auton takakonttiin se sopii todella hyvin. Tilaa siis lintuhäkki osoitteesta Zoo.fi ja käy hakemassa se postista Ora Funky Catilla. Tilasta ei tule olemaan puutetta. Sinun lintusi varmasti nauttii myös tilasta, jonka uusi lintuhäkki tarjoaa.

Vaikka kyseistä autoa ei toki vielä nähdä Suomen markkinoilla, auto tuodaan kyllä Eurooppaan. Jos suomalaiset haluavat ostaa kyseisen auton itselleen, se onnistuu esimerkiksi Saksan automarkkinoilta. Tutustutaan seuraavaksi Suomen markkinoille tuleviin uusiin autoihin, joita kuluttajat odottavat erityisen innolla.

Automalleja laidasta laitaan ja jokaiselle budjetille

  • Pientä autoa kaipaavat kiinnittävät katseensa Suzuki Swiftiin. Ulkonäkönsä puolesta auto muistuttaa suurimmalta osin aikaisempaa mallia. Swift on neliveto, mikä on tietysti vetovoimatekijä. Vuonna 2023 se tulee olemaan uusista autoista edullisin neliveto Suomen markkinoilla. Auton lähtöhinta tulee nimittäin pyörimään 21 000 euron paikkeilla.
  • Citroën on yksi suomalaisten suosikeista, kun puhutaan ranskalaismerkeistä. Valmistajan autot tunnetaan kestävinä ja niiden muotoilu on aina tyylikäs. Vuonna 2023 Citroën tuo markkinoille mallin e-C4 X. Kyseessä on hieman kalliimman hintaluokan auto, sillä Citroën e-C4 X –mallin voisi ajatella olevan ylempää luokkaa. Tarkka hinta ei ole vielä tiedossa.
  • BMW:n 5-sarja on autoharrastajan unelma. Se on ollut tyylikäs valinta aina 1990-luvulta lähtien, eikä tilanne ole muuttunut. Vuodelle 2023 BMW:ltä odotellaan markkinoille uutta 5-sarjaan kuuluvaa autoa, joka on saatavana kaikissa käyttövoimaversioissa. Esimerkiksi sähköversiota on testattu hiljalleen, mutta vielä ei ole varmuutta siitä, mihin aikaan vuodesta auto saadaan markkinoille.